NEVŞEHİR / MERKEZ - Rauf Nail Akman İlkokulu

İklim Değişikliği Kahramanları isimli E-Twinning projemiz

Okulumuz sınıf öğretmeni Derya Akın’ın yürüttüğü "İklim Değişikliği Kahramanları" eTwinning Projesi kapsamında 3/B sınıfı öğrencilerinin çalışmalarını burada yayınlayacağız.

İklim Değişikliği Kahramanları

Projenin amaçları: iklim değişikliği hakkında bilgi edinmek; Tüm proje ortaklarımıza ve öğrencilerimize doğa sevgisini aşılamak; iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak; Öğrencilere rol model olmak amaç olarak belirlenmiştir. Ayrıca iklim değişikliğinin önemli bir sorun olduğunu fark etmelerini ve çözüm düşünmeye başlamalarını sağlayacak şekilde tanıtmayı da amaçladık. Bu hedeflere ulaşılırken web2.0 araçlarının kullanılmasına, doğa gezileri yapılmasına ve disiplinler arası etkinliklerin hazırlanmasına dikkat edildi.

Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 13:19 - Görüntülenme: 72